Koti kertoo tarinan

Meiltä saat digikuvat, kuvakirjat ja omista kuvista teetetyt lahjatuotteet helposti ja vaivattomasti! Palveluihimme kuuluu myös lahjatuotteiden teko omista valokuvista ja vanhojen kuvien uusiminen ja korjailu. Myymälästämme löydät myös kamerat, kiikarit, laukut, jalustat, erikoispatterit, kaukoputket ja lisätarvikkeet kamerapaketteihin.

Digikuvat

Tilaa tilata helposti ja nopeasti omista digitiedostoista aidot, kestävät valokuvat edulliseen hintaan. Keräämällä leimoja etukorttiin saat täydellä kortilla 50 digikuvaa ilmaiseksi!

Kuvakirja

Voit tehdä kuvakirjan omista kuvistasi joko liikkeessämme tai lataamalla kuvakirjaohjelman koneellesi. Jos teet kirjan kotona, tallenna tekemäsi kirja esimerkiksi muistitikulle ja tule tulostamaan kirja liikkeeseemme. Voit myös lähettää muistitikun liikkeeseemme, niin lähetämme kirjan suoraan kotiisi. Kuvakirjoja saa sekä pystyä, että vaakamallisina. Kovakantisten kuvakirjojen koko on A4, mutta myös pehmeäkantisten, pienempien kuvakirjojen teko onnistuu liikkeessämme.

Mikäli haluat kuvakirjan A4-kokoisena ja kovakantisena, tulee sinun ladata alla oleva ohjelma. Kuvakirjan saa pysty- ja vaakasuuntaisena, toimitusaika on noin viikko.

Lataa ohjelma Colorkolmion sivuilta

 

Kuvakauppa

Valmistamme kuvat filmeistä (Kino, APS, 120), kuvista, digitiedostoista tai dioista. Meiltä saat myös kuvasuurennokset, canvas-kuvat, kuvien siirron cd-levylle sekä kaitafilmien ja videonauhojen siirron DVD:lle. Voit painattaa omia kuviasi metallilevylle, puupinnalle, lasille ja metalliesineisiin (esim. termospullo, sytkäri). Teemme myös tekstipainatuksia omilla teksteillä vaikkapa nimikyltteihin. Voit myös uudistaa meillä vanhat kuvasi. Teemme ammattitaidolla kuvakorjailut, kuvien yhdistämiset, ovaalihäivytykset ja taustojen poistot.

Kuva Lenitan kautta saat myös lukuisia erikoistyövaihtoehtoja omista kuvistasi. Valittavana on esimerkiksi kanavatyöt, meikkipussi, reppu, olkalaukku, esiliina, ruokalappu, juomapullo, tarjotin, magneetti, rannekoru, puinen palapeli, kalenteri, puuvillakassi, penaali, jumppakassi, t-paita, pyyhe, muki, termosmuki, hiirimatto, kännykkäkoru, viivoitin, kehyskuva, keinokuitukassi, lasten reppu, kauppakassi, huppari, sandaalit, lattemuki, piparipurkki, säästölipas, avaimenperä, palapeli ja kuvakirja.

Tilaa lahjatuotteet Colorkolmion sivuilta

Ajankohtaista

Lomalla 27.7. -1.8. liike suljettu Täyden palvelun kehystämö Edustavat passikuvat Italilaisia Canvas tauluja Stas ripustusjärjestelmät meiltä