Tarinalle kehykset

Kehystämössämme on runsas ja monipuolinen mallisto, valittavanasi on yli 300 listamallia. Liikkeestämme löytyy myös suuri valikoima valmiskehyksiä, mutta jos niistä mikään ei hivele silmä, voi kehyksen myös teettää. Koosta ei siis tarvitse huolehtia, sillä kehyksiä löytyy pienistä valokuvakehyksistä suuriin maalauksiin asti.

Tiesitkö, että voit kehystää taulujen ja valokuvien lisäksi myös vaikkapa pelipaidan tai taide-esineen? Kuva Lenitan kautta saat ammattitaidolla toteutetut kehystystyöt muun muassa näihin tuotteisiin: maalaukset, grafiikka, kollaasit, vesivärityöt, valokuvat, julisteet, kartat, kirjeet, kutsut, häämuistot, etiketit, lasten taideteokset, pelipaidat, kanavatyöt, mekot ja puvut, canvas-taulut, liitutaulut, taulu-tv:t, kyltit, opasteet, todistukset, diplomit, palkinnot, urheilumuistot, työvälineet, soittimet, taide-esineet, kolikot, mitalit ja setelirahat. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan aarteellesi arvoisensa kehykset!

 

Ripusta taulusi helposti

Seinään, katonrajaan asennettavat ripustuskiskot ovat sinulle, joka et halua turhia reikiä seiniisi tai tahdot usein muuttaa taulujesi paikkaa.

Ajankohtaista

Lomalla 27.7. -1.8. liike suljettu Täyden palvelun kehystämö Edustavat passikuvat Italilaisia Canvas tauluja Stas ripustusjärjestelmät meiltä