Kuvakauppa

Kuvien kauneus
käden ulottuvilla!

Meiltä saat digikuvat, kuvakirjat ja omista kuvista teetetyt lahjatuotteet helposti ja vaivattomasti! Palveluihimme kuuluu myös lahjatuotteiden teko omista valokuvista ja vanhojen kuvien uusiminen ja korjailu. Myymälästämme löytyy valokuvakehykset, valokuvaalbmit, kiikarit, kaukoputket, jalustat, erikoispatterit, filmit ja lisätarvikkeita 

Vanhasta rikkinäisestä kuvasta uusi valokuva tai onnittelukortti.

Kuvien kunnostus

Kuva Lenita tarjoaa erilaisia palveluita vanhojen kuvien kunnostukseen, digitointiin sekä kuvasuurennuksiin. Meiltä saat myös vanhoista kuvista onnittelukortteja.

Kuvakorjailut

Kuvien korjauspalvelun avulla voit antaa uuden elämän vanhoille valokuville ja lisätä niiden elinikää! Autamme mm. kuvakorjailussa, kuvien yhdistämisessä, ovaalihäivytyksissä ja taustojen poistoissa vanhoista ja vaurioituneista kuvista

Digitointi

Autamme vanhojen ja uusien kuvien digitoinnissa. Vanhojen kuvien digitointi auttaa niiden säilyttämisessä ja tallentamisessa digitaaliseen muotoon, mikä mahdollistaa niiden helpomman jakamisen ja käytön!

Kuvasuurennukset

Autamme sinua teettämään laadukkaita kuvasuurennoksia omista kuvistasi. Meillä on useita eri vaihtoehtoja materiaaleille ja kooille, jotta saat sinulle juuri sopivan vaihtoehdon.

Muut valokuvaustarvikkeet

Miellä on lukuisia erilaisia valokuvaustarvikkeita myös tarjolla

Kiikarit

Meillä löytyy liikkeestä lukuisia kiikareita.

Kuva-albumit

Pidä valokuvasi järjestyksessä ja esittele niitä kauniisti valokuva-albumissa. Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät valokuva-albumit, jotka sopivat kaikenlaisille kuville.

Jalustat valokuvaamiseen

Stabiili jalusta on tärkeä apuväline esimerkiksi maisemakuvauksessa tai pitkien valotusaikojen käytössä. Meiltä löydät erilaiset jalustat, jotka sopivat eri tyyppisiin kuvausprojekteihin.

Chromalux ja Canvas taulut

Laadukkaat Chromalux-taulut tarjoavat upean ja uniikin tavan esitellä valokuviasi.

Digitointi

Digitalisoi vanhat muistot ​

Digitointipalvelumme avulla voit säilyttää arvokkaat muistot ikuisesti ja helposti. Me digitoidaan vanhat VHS-nauhat, diat ja kaitafilmit ammattitaidolla ja huolella. Saat digitalisoidut muistot talteen helposti katseltavassa ja käsiteltävässä muodossa. Käytämme alan parhaita laitteita ja ohjelmistoja, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Kuvatuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman kuvatuotteita, jotka voidaan luoda valokuvista, kuten valokuvakirjoja, julisteita, canvas-tauluja ja kuvakalentereita. Meillä on useita eri vaihtoehtoja materiaaleille ja kooille, jotta saat sinulle juuri sopivan vaihtoehdon.

 Voit tilata lahjatuotteet Colorkolmion sivuilta

Lahjatuotteet valokuvista

Yllätä ystäväsi ja sukulaisesi uniikilla lahjalla! Valmistamme omista valokuvistasi persoonallisia lahjoja, kuten mukeja, paitoja, jääkaappimagneetteja, palapelejä, lasialuksia, tarjottimia ja paljon muuta. Laajasta valikoimasta voit personoida lahjan oman maun mukaan!

Kuvakirjat

Valokuvakirjat ovat erinomainen tapa tallentaa erityisiä tapahtumia ja muistoja, kuten häitä, syntymäpäiviä tai lomamatkoja. Voitte valita erilaisia ​​kokoja, tyylikkäitä malleja ja painovaihtoehtoja, jotta valokuvakirja vastaa tarpeitasi.

Avoinna:

Avoinna ma–pe klo 10–17 Aukioloaikojen ulkopuolella ajanvaraus numerosta
040 589 3180

Puhelinnumero:

040 589 3180​

Osoite:

LAIVURINKATU 15, 92100 RAAHE

Sahkoposti:

info@kuvalenita.fi