Tärkeät muistot kauniisti kehystettyinä

Valitse oma tyyli laajasta valikoimastamme!

Meiltä saat tärkeät muistot kauniisti kehystettyinä! Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun tyyliisi sopiva kehys ja lasivaihtoehto. Ammattitaitoinen ja moderni kehystyspalvelumme varmistaa onnistuneen lopputuloksen jokaiselle asiakkaalle.

Yli 300 eri listamallia

Meidän valikoimasta löytyy yli 300 eri listamallia, joista löytyy varmasti jokaisen makuun sopiva kehys. Kehyksiä löytyy lukuisissa eri materiaaleissa, kuten puussa, metallissa ja muovissa.

Kehystys kaikkiin tarpeisiin

Taulujen ja valokuvien lisäksi me kehystämme paljon muitakin tuotteita tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten juliste, taideteos, pelipaita tai mikä tahansa muu esine, voimme tarjota sinulle siihen sopivat kehykset.

Moderni kehystyspalvelu ammattitaidolla

Ammattitaitoinen ja yksilöllinen kehystyspalvelu, huolehtii siitä että jokainen kehys on asiakkaan toiveiden mukainen ja kehystettävän esineen arvoinen.

Minkälaisia Kehystyksiä Teemme

Eri Lasivaihtoehdot

Suojaa ja lisää taulusi elinikää valitsemalla kehystykseen sopiva lasivaihtoehto. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi mattalasia, tavallista kirkasta lasia ja taidelasia, joka suojaa yli 70% UV säteilystä.

Paspatuurit eri väreissä ja sävyissä

Valitse sopiva paspatuuri laajasta valikoimastamme! Tarjoamme useita eri värejä ja sävyjä, jotka sopivat monenlaisiin tyyleihin. Kysy meiltä lisää ja valitse tauluusi täydellisesti sopiva paspatuuri.

Peilit yksilöidysti

Meiltä saat yksilöllisesti räätälöidyn peilin juuri haluamallasi mitalla ja kehyksellä. Valitse tyyliisi sopiva kehys ja tilaa juuri sellainen peili kuin haluat!

STAS-Kiskojärjestelömät

STAS-kiskojärjestelmä on käytännöllinen ratkaisu taulujen ripustamiseen ilman nauloja. Voit valita sopivan kiskojärjestelmän taulujesi määrän ja koon mukaan, jolloin saat taulusi esille tyylikkäästi.

Paljon enemmän kuin valokuvia ja tauluja

Haluatko kehystää muutakin kuin valokuvia ja tauluja? Kuva Lenita kehystää myös maalauksia, grafiikkaa, kollaaseja, julisteita, kirjeitä, lasten taideteoksia, pelipaitoja, kanavatöitä, canvas-tauluja, taide-esineitä ja paljon muuta. Meiltä löydät kehykset myös erilaisille muistoesineille, kuten mitaleille, seteleille ja urheilumuistoille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä arvokkaat kehykset aarteillesi

Taulujen ripustus helposti ja kestävästi

 Ripustuskiskojen ansiosta voit helposti ripustaa ja vaihtaa taulujen paikkaa ilman työkaluja. Ripustuskiskot ovat viisas ja pitkäaikainen investointi, joka nostaa huoneiston arvoa, ja ne on helppo asentaa itsekin ilman kalliita seinäremontteja tai väärille kohdille ripustettuja tauluja. Sen lisäksi ne ovat huomaamattomia ja tyylikkäitä!

Italialaiset Canvas-taulut

Liikkeestämme löydät laadukkaat italialaiset canvas-taulut eri kokoisina ja malleina. Tässä muutama esimerkki. Liikkeestämme löytyy paljon lisää!

koko 100 x 100 hinta 175
koko 60 x 120 hinta 150
koko 60 x 120 hinta 175
koko 100 x100 hinta 175
Avoinna:

Avoinna ma–pe klo 10–17 Aukioloaikojen ulkopuolella ajanvaraus numerosta
040 589 3180

Puhelinnumero:

040 589 3180​

Osoite

LAIVURINKATU 15, 92100 RAAHE

Sahkoposti:

info@kuvalenita.fi