Monipuolisia kuvauksia ammattitaidolla

Hetki Elämästä

Toteutamme suurella sydämmellä ja ammattitaidolla unelmiesi kuvauksen studiossa tai miljöössä. Tarjoamme monipuolisia kuvauspalveluita erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Oli kyseessä minkälainen kuvaus tahansa, meiltä saat ammattitaitoista ja huolellista kuvanottoa kaikkiin tarpeisiin. Meillä on myös käytössämme laaja valikoima studiotaustoja, kuvausrekvisiittaa ja lastenvaatteita, jotka auttavat luomaan juuri haluamasi tunnelman ja tyylin kuviisi.
Kuvastudio

Studiokuvaus laajalla valikoimalla taustoja ja rekvisiittoja

Tarjoamme laajan valikoiman studiotarvikkeita, kuten taustoja ja rekvisiittoja, joiden avulla luomme henkilökohtaisen ja uniikin tunnelman kuvauksiisi. Valitse oma suosikkisi eri kuvaustilanteisiin, kuten hääkuviin, lapsikuviin, muotokuviin ja muihin, ja tehdään yhdessä sinulle juuri sinun tyyliset kuvat.

Miljöökuvaus

Ikuista tärkeät hetket haluamassasi ympäristössä

Tarjoamme ammattitaitoisia miljöökuvauksia, jotka luo haluamasi tunnelman kuviisi. Miljöökuvaus sopii hyvin esimerkiksi hää-, perhe- ja markkinointikuvauksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaunis ja tyylikäs lopputulos

Kuvankäsittely

Hoidamme kuvankäsittelyn puolestasi ammattimaisesti, jotta saat juuri haluamasi lopputuloksen. Huolellinen kuvankäsittely luo kuvillesi kauniit ja tyylikkäät sävyt, ja auttaa erottumaan joukosta. Voimme käsitellä kuvia erilaisilla tyyleillä ja efekteillä, jotta ne vastaavat juuri sinun toiveitasi. 

Avoinna:

Avoinna ma–pe klo 10–17 Aukioloaikojen ulkopuolella ajanvaraus numerosta
040 589 3180

Puhelinnumero:

040 589 3180​

Osoite:

Laivurinkatu 15, 92100

Sahkoposti:

info@kuvalenita.fi